Cât de mult aveți nevoie pentru a câștiga pentru a obține un credit ipotecar?

0
1518

Ce ar trebui să aveți pentru a obține un împrumut pe propriul dvs. “M”? Contrar aspectului, nu trebuie să câștigați bani pentru a obține o ipotecă și pentru a cumpăra un apartament. Cu toate acestea, există mai multe cerințe. Verificați termenii specifici ai ipotecii pe care trebuie să le îndepliniți pentru ao obține!
Decizia de a vă oferi o ipotecă aparține băncii și poate varia în funcție de care alegeți. Cu toate acestea, în orice caz, trebuie să vă prezentați scorul dvs. de credit, deoarece acesta va fi evaluat de bancă. De ce? Banca dorește să vă asigurați că puteți plăti în mod liber plățile ipotecare și, în același timp, vă puteți permite o întreținere suplimentară. Iată o listă de aspecte care vor fi luate în considerare atunci când se aplică pentru un împrumut de apartament:

istoric de credit-în mod ideal, nu aveți datorii și tot ce ați avut până acum a fost plătit la timp, credit fara adeverinta de venit venitul lunar-din suma lor va depinde de suma pe care va fi capabil de a obține,
costul vieții-depinde de starea civilă și de faptul dacă aveți descendenți,
tipul contractului de muncă și stagiul său-în cel mai bun caz,există oameni care obțin venituri pe un contract de muncă pe o perioadă nedeterminată, deoarece pot să-l

Cât de mult aveți nevoie pentru a câștiga pentru a obține un credit ipotecar?

Oamenii aflați în căsătorie, au ca ar fi mai mare de rating de credit, decât singuri, deoarece cheltuielile pentru cazare (chirie, gaz, electricitate, etc), în ambele cazuri pot fi destul de similare, însă în acest caz se consideră că acestea sunt împărțite în două, și, prin urmare, rezultatul-mai mici. De exemplu: o persoană singură care prezintă venituri lunare la nivel mediu pe țară poate obține 250.000 de zloți de ipotecă, în timp ce o căsătorie în care ambele părți au venituri nu mai mult decât media națională va primi până la 550.000 Zloți.Cât de mult aveți nevoie pentru a câștiga pentru a obține un credit ipotecar?

Obținerea unui credit ipotecar-termeni financiari

Cât de mult trebuie să câștigați pentru a obține o ipotecă depinde și de proprietatea pe care doriți să o cumpărați. Cu alte venituri, va trebui să se dovedească în cazul în care cumpără un apartament într – un tip de apartament cu un dormitor, iar altele-camere cu două sau trei camere. De asemenea, rețineți că termenii ipotecii depind de oferta unei anumite bănci.

Cea mai ușoară modalitate de a calcula cât de mare poate fi creditul pentru un apartament este să vă înmulțiți venitul lunar cu 80 de ori, dar amintiți – vă că numai un angajat al băncii vă va ajuta să obțineți informații exacte. Dacă îndepliniți orice alte condiții pe care banca le cere, atunci când câștigați 2.000 de zloți pe lună, veți primi 160.000 de zloți pentru a cumpăra un apartament. 

Deci, pentru a face o comparație lizibilă, vă vom poziționa pe dvs. și pe locul dvs. de muncă în Varșovia și să presupunem că sunteți un singur fără copii, iar scorul dvs. de credit este maximul pe care îl citiți. nu aveți nicio obligație și toate cele anterioare sunt rambursate în conformitate cu termenele limită.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here