De ce ar trebui să pariez pe sport?

0
1032

Pentru că este minunat, de aceea. Da, există o șansă destul de bună să vă îndepărtați banii câștigați cu greu. Da, s-ar putea dezvolta în cele din urmă o dependență crippling care te obligă să justifice irațional pierderile spunându-vă minciuni, cum ar fi, “nu am nevoie de o economie,” sau, “dacă am mânca doar taitei Ramen pentru următoarele cinci săptămâni și cumpăra off-brand pasta de dinti, va fi ca toate acestea nu sa întâmplat niciodată.”Da, puteți, de asemenea, să riscați să vă înstrăinați de prieteni și să vă înfuriați pe celălalt semnificativ atunci când ieșiți la cină verificând compulsiv pentru a vedea dacă raptorii bat pistoanele cu șase puncte. Dar ai putea câștiga, de asemenea,—și câștigătoare este distractiv. Cuie un joc pentru a valida perspicacitate dvs. de sport în timp ce, de asemenea, pune bani în buzunar pe care nu ați câștiga într-adevăr este un sentiment magic. Nu sunt sigur că există ceva mai bun.

Din punct de vedere practic, un parior harnic și disciplinat care înțelege tendințele, capcanele și factorii contextuali pot face bani, dar este mai ușor de zis decât de făcut. Pentru fanii obișnuiți, pariurile sportive oferă o formă de divertisment convenabil și pot condimenta un eveniment sportiv destul de obișnuit. Nu-mi pasă de Angels și Astros joc duminică seara de Baseball? Acum știi!

Pariurile sportive sunt legale?

Da. În unele state. Atât Delaware, cât și New Jersey s-au mutat pentru a legaliza pariurile sportive. Consultați ghidurile noastre pentru pariurile sportive Delaware și pariurile sportive din New Jersey.

Acum că știți cum să pariați pe sport, pe ce se poate paria?

Totul! Ei bine, aproape totul. Pariorii au la dispoziție mai multe opțiuni de pariere—spread-uri de puncte, linii de bani, totaluri și pariuri variate în funcție de sport și de semnificația generală a pariului. Opțiunile de pariere nu se limitează la cele patru ligi sportive americane majore. Dacă este un eveniment atletic reglementat și sancționat, este probabil pe tablă. Ai un sentiment bun despre Juan Martin del Potro la Wimbledon, sau Minnesota Lynx peste New York Liberty? Ciocănește rahatul ăla.

Ce este un punct de răspândire?

De obicei, văzut cel mai adesea în baschet și fotbal pariuri, un punct de răspândire stabilește care echipa este favorit și care este underdog într-un anumit concurs. Acestea sunt stabilite de casele de pariuri pentru a face din fiecare parte o opțiune de pariere la fel de atractivă.

Cititi mai multe despre ceea ce este un punct de răspândire.

rom pariuriPentru că dacă o echipă bună joacă o echipă Rea, toată lumea va alege echipa bună pentru a câștiga. Dacă Eagles și Browns joacă, pe cine iei? Vulturii. Dar dacă Eagles trebuie să câștige jocul cu cel puțin 15 puncte, mult mai mulți pariori vor fi atrași de ideea că echipa mai mică trebuie doar să păstreze lucrurile în cadrul numărului stabilit. Această raționalizare merge ceva de genul asta, ” tipii ăștia suge, dar asta e o mulțime de puncte. Cred că pot rămâne în două eseuri.”Discrepanța dintre două echipe nu va fi întotdeauna atât de evidentă, dar în majoritatea concursurilor există un favorit și un underdog, iar pariorii se apleacă în mod natural spre favorit.

Să ne uităm la acest lucru în detaliu examinând răspândirea punctului pentru jocul 6 din finala Conferinței de Est a NBA între Boston Celtics și Cleveland Cavaliers.

pariuri sportive linie de probă

Cavs, care se confruntă cu eliminarea, sunt un favorit de 6, 5 puncte, care este indicat de “-6, 5” de pe ecran. “+6.5 “înseamnă că Celtics “obține” 6.5 puncte; prin urmare, Cleveland trebuie să câștige cu șapte puncte sau mai mult pentru a câștiga/acoperi pariul. Dacă Celtics câștigă jocul direct sau pierde cu șase puncte sau mai puțin, atunci câștigă pariul. Încă o notă: casele de pariuri Doresc de obicei o sumă egală de bani pariați pe ambele părți ale unui concurs.

De ce casele de pariuri doresc o sumă egală de bani pariu pe ambele părți? Nu ar însemna că nu fac nici un ban?
Nu, de fapt, garantează că fac bani. Casele de pariuri percep ceea ce este denumit în mod obișnuit “vig” sau “suc” pe pariurile pierdute. Această taxă este conturată înainte de pariul dvs. și este de obicei între 10 și 20% din pariul dvs. total.

Aruncați o privire la ilustrația liniei de mai sus. A se vedea (-110) de lângă spread-urile punct? Aceasta indică suma pe care un parior trebuie să o riște pentru a câștiga $100. În acest caz, un parior trebuie să riște $110 pentru a câștiga $100, $55 pentru a câștiga $50, sau $27.50 pentru a câștiga $25. Este pur și simplu un procent din orice este în pericol. Să presupunem că casa ia $100 de dolari de acțiune pe ambele părți ale unui joc. Aceasta înseamnă că sunt garantate să profite doar de taxe. Nu funcționează întotdeauna în acest fel, deoarece uneori cărțile o ucid sau se zdrobesc pe anumite jocuri atunci când majoritatea banilor sunt pariați pe o parte.

Ce se întâmplă atunci când majoritatea pariorilor ia o parte?

Casele de pariuri au opțiunea de a muta răspândirea punctului. Folosind exemplul de mai sus, să presupunem că Cavaliers s-a deschis ca favorit de 6,5 puncte Peste Celtics, iar pariorii sar peste Cavaliers. Ca răspuns, casele de pariuri pot muta linia în favoarea Celtics, oferindu-le mai multe puncte, pentru a atrage pariorii în acea parte. Am văzut anumite situații în care cărțile spun: “dă-i drumul, public. Au la ea, ” și țineți linia de echilibru, deoarece ei simt că sunt pe partea dreaptă a propunerii. Dar, în general, acțiunea înclinată va schimba liniile.

Are un impact schimbare punct răspândirea pariul meu?

Nu. Oricare ar fi spread punct este în momentul în care pariul este confirmat este numărul pe care îl joci cu. Mișcarea liniei ulterioare nu se schimba pariul.

Chestia asta cu răspândirea punctelor nu e pentru mine. Pot paria fără un punct de răspândire?

De cele mai multe ori, da. Un pariu moneyline elimină elementul spread punct dinamic și pur și simplu necesită ca echipa selectată câștigă. Iată captura—dacă pariați pe echipa care este favorizată, atunci va trebui să riscați mai mulți bani pentru a o face. Aici este punctul de răspândire și linia de bani pentru Cavaliers și Celtics joc:

sport proba moneyline

Să presupunem că doriți să câștige $100 și că doriți să pariați Cavs. În acest caz, va fi nevoie de un pariu de $320 (indicat de -320) pentru o întoarcere de $100. Liniile de bani se pot deplasa ca răspuns la tendințele de pariuri publice, mult modul în care se răspândesc punctele. În termeni simplificați, pariurile pe favorite pentru a câștiga pariurile pe linia de bani pot fi costisitoare, dar oferă și o valoare extraordinară dacă aveți o bănuială că un underdog va câștiga direct. În acest exemplu, un pariu pe linia de bani de 100 de dolari pe Celtics ar plăti 260 de dolari (indicat de +260).

Poți paria cu o răspândire pe hochei și baseball?

Da, într-un fel. Unele cărți oferă opțiuni mai largi, dar pariurile standard sunt pariuri moneyline. Aceste sporturi permit de obicei pariurile “puck line” și “run line”. Aceste pariuri înseamnă de obicei că o echipă trebuie să câștige sau să piardă cu două sau mai multe runde/goluri. (Fotbal permite o propunere similară, dar acest proces este un pic mai complicat și nu-mi pasă de asta.) Să presupunem că vă place foarte mult Phillies peste Blue Jays în primul joc al seriei lor de weekend. Aici sunt liniile de pariuri pe acest joc:

MLB linie de probă

Dacă aveți un sentiment puternic Phillies va câștiga jocul de mai multe runde, mai degrabă decât plasarea unui pariu de $115 pentru a câștiga $100, le puteți paria pe linia run pentru a primi o plată mai favorabilă. The +172 indică faptul că, în cazul în care Phillies câștiga de două sau mai multe ruleaza, plata va fi $172 dolari pe un pariu $100. Trebuie remarcat, totuși, că parierea în sens invers–pentru ca Blue Jays să rămână în două runde–este atât costisitoare, cât și o propunere neînțeleaptă. “Cred că vor pierde, dar numai printr-o alergare” nu este cea mai solidă logică. Dacă spuneți că credeți că Blue Jays vor câștiga, este mult mai logic să le luați direct– este mai ieftin.

Pentru a reduce riscul de a paria pe favorite grele, pariorii pot folosi un pariu run line pentru a ieftini prețul. Uitați-vă la opțiunile de pariere dintre Giants și Cubs:

proba de linie de alergare de baseball

Riscând $ 245 pentru a câștiga $ 100 pe Cubs este scump. Dacă aveți o mulțime de încredere în Cubs, atunci opțiunea run-line poate avea sens, deoarece ar necesita doar un pariu de 130 USD pentru a câștiga 100 USD.

La naiba. Pare o afacere bună. Este o afacere bună?

Este, până când îți dai seama că baseball și hochei concursuri sunt adesea decise de o centrare / gol. Imaginează-ți că Cubs conduc cu 4-2 în repriza a noua. Giants au un alergător pe a treia bază cu unul afară. Puii, având o alergare pentru a da, joacă terenul înapoi. O minge de teren este lovit la shortstop, scorurile alergător, și există acum două out-uri. Un aluat mai târziu, se face al treilea out. Cubs câștigă! Cubs! De multe ori în jocurile de noroc, dacă ceva pare prea ușor, este probabil o capcană.

Există o modalitate prin care pot risca foarte puțini bani, dar fac o mulțime de ea?
Da, puteți realiza acest lucru printr-un pariu. Aceasta este o serie de pariuri multiple care sunt legate între ele. Dacă fiecare pariu făcut câștigă, câștigi. Dacă chiar și unul dintre pariurile pierd, ai pierdut. De exemplu, să presupunem că faceți un pariu cu patru pariuri cu un risc de $20. Trei jocuri ale câștigului parlay și apoi al patrulea joc pierde-ești încă bătut. Plata parlay depinde de cât de multe jocuri sunt implicate și cotele de pe fiecare joc în parte. Este o opțiune bună de pariere dacă sunteți în căutarea unei acțiuni pe mai multe jocuri și nu doriți să pariați mult, dar totuși doriți o șansă de a lovi pentru o plată de calitate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here