Gama de acoperire publicitară este unul dintre principalii indicatori ai industriei. 

0
1264

Gama de acoperire publicitară este unul dintre principalii indicatori ai industriei. Desigur, cel mai ușor mod de a cumpăra câteva mii de transportatori din întreaga țară, dar în practică-puține companii își pot permite acest lucru. În cazul în care compania intenționează să crească gama campaniei sale, dar nu vrea să depășească bugetul planificat, poate alege o campanie, de rotație, care este, cu o schimbare în localizarea mass-media de publicitate în mijlocul acțiunii sale. De exemplu. două săptămâni poster-destinate utilizării pe mass-media într-o parte a orașului/Poloniei, și alte două săptămâni pe mass-media situate într-o altă parte a orașului/Poloniei (acest lucru se datorează faptului că 70% din campania lunară este construit în primele 2 săptămâni, durata sa). În cazul Campaniei O, tipul de activități de comunicare desfășurate joacă, de asemenea, un rol important. Atunci când planificați o campanie publicitară, este mai bine să vă concentrați bugetul în mai puțin timp (de exemplu, două săptămâni), dar să îl distribuiți mai mult în mass-media. Acest lucru îmbunătățește cu siguranță efectele campaniei de publicitate. Pentru o campanie de imagine, cel mai bine este de a utiliza mai puțin mass-media, dar planifica o campanie de o lună sau mai mult.

Fii în cazul în care clienții sunt

Locația ooh media ar trebui să fie plat, locuri în care sunt localizați potențialii clienți. De exemplu, atunci când campania implică obținerea de informații pentru mamele tinere, este mai bine să alegem pentru transportatorii din grădinițe, grădinițe sau școli. Atunci când produsul sau serviciul este destinat conducătorilor auto, este necesar să se aleagă mijloacele de publicitate situate în zona benzinăriilor. Dacă oferim servicii turistice, este o opțiune bună de a face publicitate de-a lungul rutelor care ies din oraș. Un element foarte important al planificării plasării mass-media este de a lua în considerare POI (din limba engleză. Punct de interes), adică puncte de interes (de exemplu ATM-uri, stații de autobuz, centre comerciale etc.), unde se observă cea mai mare intensitate a traficului pietonal sau auto. Plasarea mass-media acolo va crește cu siguranță eficiența activităților de publicitate. Pentru un hotel sau restaurant, uneori, unul care arată traseul de transportator este suficient pentru a crește vânzările.

Ai 7 secunde-folosește-le!  

Cea mai frecventă greșeală atunci când se pune în aplicare o campanie pe OOH este de a transfera întregul conținut al pliantelor de proiect sau anunțuri de ziar în aer liber. Întotdeauna se termină prost. Destinatarul se uită la poster doar pentru trei până la șapte secunde, astfel încât multiplicitatea elementelor introduce haos și perturbă recepția mesajului. Regula generală spune că cu cât conținutul este mai mic, cu atât este mai ușor ca destinatarul să-și amintească textul. Câteva detalii de contact, un număr de logo-uri, imagini ale mai multor oameni-Toate creează haos-și mesajul este neinteligibil.

Afișul ar trebui să transmită informații într-o formă accesibilă, clară.

Fonturile ar trebui să fie simple, și culori luminoase, atractiv (este, de asemenea, important perioada anului, deoarece, de exemplu, în afișe de iarnă care conțin un fundal alb, acestea sunt mai puțin vizibile).Ingeniozitatea și umorul sunt de asemenea importante. Afișe de publicitate format mare, care nu au un cuvânt, scheme duplicate, sau alte anunțuri nu sunt amintite.

Merită să alegem elementele 2D sau 3D. Orice trece dincolo de material atrage atenția oamenilor.

Exemplu: Un exemplu de astfel de acțiune este cea mai recentă campanie a lui Jacob Creek, care a folosit imagini cu canguri sau ursuleți Koala care se cațără pe un suport, arată ca platforme și atârnă de marginile de sus ale ecranelor. O altă modalitate de a atrage atenția este cu acțiunile teaser. Esența lor constă în dezvoltarea a două proiecte de afișe, în care unul este plasat, de exemplu, o parolă, o fotografie, un element care atrage atenția și este de acord cu campania de publicitate, dar nu trădează mesajul principal și autorul. Un astfel de poster apare pe mass-media pentru câteva zile, stârnind curiozitate, și apoi, în continuarea Campaniei, se atârnă afișe în același aspect, dar explicând deja cine este autorul și ceea ce a vrut să transmită.Exemple: O campanie de succes din ultimele luni a fost” Trenul De aur” sau ” cine l-a rănit pe Adam Nawalka?”Leroy Merlin. De ce? La sfârșitul celui mai important, adică, răspunsul la întrebarea: De ce să investească în LLC.

Gama de acoperire publicitară este unul dintre principalii indicatori ai industriei. În primul rând: în aer liber este un mediu care funcționează 24 de ore pe zi și nu poate fi oprit.

În al doilea rând:  merge foarte bine cu publicitatea electronică.  Clienții, văzând publicitatea în mass-media, încep să caute în rețea informații despre produse sau servicii. Desigur, o condiție prealabilă pentru eficiență este o pagină web închiriată în mod corespunzător.

În al treilea rând: oamenii petrec tot mai mult timp departe de casă – în excursii la locul de muncă, școală, cumpărături, dar, de asemenea, petrece timp liber sau de călătorie (CBO, “mobilitate de zi cu zi”, polonezi din grupa de vârstă 18-24, petrece aproximativ 20 de ore în total în timpul săptămânii). standurile de afară. Ca Starcom media house data show, ooh publicitate este în creștere în popularitate. În 2016, piața OOH a atins o creștere de 3.8 la sută față de 2015. Clienții își investesc fondurile în cazul în care văd o rentabilitate, precum și în cazul LLC. E vorba doar de bani.

Buna practică a publicității în aer liber: 

Ghidați-vă după principiul care spune că, în designul posterelor companiei, mai puțin înseamnă mai mult. Eliminați elementele inutile, pentru că perfecțiunea nu se obține atunci când nu se poate adăuga nimic, ci atunci când nu se poate spune nimic. Pune pe un original, adaptat la cerințele unui poster deschis. Nu vă transferați proiectele cu anunțuri de ziar sau fluturași. Aceasta este o decizie foarte proastă, care poate duce la o lipsă de rezultate dorite chiar și în cazul unei campanii pentru câteva mii de transportatori.

Pentru a aplica teaser. Nimic nu stârnește curiozitatea în rândul clienților mai mult decât un poster care este încurajator, ci un mod concis de raportare a unui eveniment, sau o propunere. Curiozitate, apoi satisface.   Creați o acoperire prin utilizarea campaniilor de rotație.

Buna practică a publicității în aer liber: Selectați mass-media care se află la destinația publicului țintă. Publicitatea contextuală și distribuția conținutului de la editorii terți reprezintă o etapă foarte importantă a activității de marketing. Site-uri și portaluri bune, accesibile sunt locul perfect pentru a obține articolele sau alte forme de conținut pentru persoanele interesate într-un anumit subiect, implicate și care doresc să aprofundeze cunoștințe despre un produs sau serviciu, și să-l împărtășească în continuare. Cu alte cuvinte, pentru agenții de publicitate cu conținut bun, acesta este un puț fără fund, oferind posibilitatea de a mitui media plătită în media câștigată. Cum să nu ratezi oportunitățile mai puțin vizibile ale mass-mediei plătite?

După cum știm, mass-media în care putem distribui conținut este împărțită în mass-media plătite deținute, câștigate de mass-media. Fiecare dintre ele are avantajele sale, dar astăzi vom lua în considerare doar a plătit mass-media și, în special, unul din aspectele lor-cel care este plătit mai puțină atenție decât relații cu mass-media, publicațiile ei insisi pe site-uri externe sau chiar din ce în ce mai vulnerabile publicitate de afișare, și anume de recomandare de conținut widget-uri și publicitate contextuală instrumente. Abonații newsletter-ului nostru primesc în mod regulat noi statistici despre utilizarea blocului Adblock. Unul dintre cele mai recente studii, din August 2016, arată că polonezii din acest domeniu sunt programele-lider clare care blochează publicitatea intruzivă, folosește până la 42% dintre noi. Cu toate acestea, aceste date pot avea un al doilea fund – poate că piața de publicitate poloneză conduce, de asemenea, la o înțelegere slabă a modului în care ar trebui să arate publicitatea bună în formă digitală.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here