Pariuri pe cărți galbene și roșii: sfaturi și trucuri

0
1015

Pariuri pe cărți galbene și roșii: sfaturi și trucuriPariuri pe carduri galbene și roșii: BetandSlots vă prezintă primele cinci sfaturi pentru succesul dumneavoastră! Pariuri sportive de succes pe cărți roșii și galbene are o mulțime de a face cu strategie și planificare. Acestea sunt cele mai importante cinci sfaturi pentru pariuri pe cartonașe galbene și roșii!

1. Febra Derby

1. Febra DerbyDerbies sunt deosebit de fierbinte. Luând o privire mai Statistics.ro atentă la aceste meciuri și istoria lor încălzit în ultimii ani puteți înțelege că au tendința de a avea mulți jucători rezervat în timpul celor 90 de minute.

Puteți compara întotdeauna numărul mediu de cărți o echipă are în alte meciuri normale cu numărul de rezervări în timpul derbies. Acolo puteți vedea diferența!

2. Hot temperat players

Există jucători cu o istorie lungă în jocul specific? Ai verificat placajele pe joc, faulturi pe joc și cărți pe statistici de joc? Oricine care sa dovedit a fi un om furios în joc în trecut poate fi, de asemenea, rezervat din nou în acest joc. Sau faulturile sale pot duce la o carte roșie!

În unele ligi ca Premier League puteți vedea punctele de card în mese detaliate. Pe de altă parte, jucătorii care ar putea ajunge la un număr de cărți care obiceiul le permite să joace într-un joc crucial, care va urma, va fi, probabil, un pic mai atent și să încerce să evite obtinerea rezervat cât mai mult posibil.

De exemplu: în cazul în care un jucător este pe limita de cărți galbene și jocul După este foarte important, el va fi cât mai precaut posibil în meciul destul de neimportant.

3. Verificați standurile

3. Verificați standurileÎnainte de a plasa pariul, verificați standurile. Este un joc important sau chiar un meci knock-out? O echipă are multe de pierdut? Poate vor juca mai tare. Clasamentul este întotdeauna un indicator bun înainte de a plasa un pariu.

4. Avantaj

Echipa favorită a câștigat primul picior cu 5-0? Ar putea însemna că a doua etapă este mai puțin importantă. Pe de altă parte, poate un rezultat deschis în primul meci da outsider unele șanse mai bune pentru etapa a doua? S-ar putea juca mai greu și de a lua fizic mai dure.

5. Arbitrul

Informațiile circulă repede. Puteți verifica istoricul arbitrilor și a vedea dacă el arată cartonașe galbene și roșii statistic mai des decât colegii săi. Merită să aruncăm o privire la statisticile arbitrului!

Pariați pe cartonașe galbene și roșii, înainte de meci sau în direct?
Probabil cea mai importantă întrebare în pariuri: să pariez înainte sau în timpul jocului?

Dacă sunteți un expert puteți găsi cote profitabile înainte de a începe un meci. Dar ai nevoie de experiență.

În orice caz, atunci când vine vorba de cărți roșii, este întotdeauna mai bine să aștepte pentru meci. Dacă nu ați studiat meciul foarte atent și statisticile vorbesc în favoarea pariului! Dar chiar și în acest caz, jocul poate rula în continuare complet diferit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here